Selecteer een pagina

Over ons

Boerderij

Boerderij Leekzicht is gevestigd in het plaatsje Boerdonk. De boerderij van familie van Asseldonk is een melkveehouderij die inmiddels al door de 6e generatie voortgezet wordt.

Leekzicht wordt bewoond door ongeveer 60 melkkoeien, ongeveer 40 stuks jongvee en tal van andere dieren zoals scharrelvarkens, kippen, schapen, geiten, konijnen en paarden. De koeienstal is van vele luxe voorzien. Zo liggen de koeien op waterbedden en lopen ze in de stal op een volledig rubberen vloer. Ze kunnen zich heerlijk borstelen aan de koeienborstel en met de melkrobot kunnen de koeien zelf kiezen wanneer ze gemolken willen worden.

Uitjesboerderij Leekzicht

Al in 2010 werd Boerderij Leekzicht uitgebreid met diverse activiteiten.

Bij Uitjesboerderij Leekzicht kun je terecht voor de leukste activiteiten voor kinderfeestjes, familiefeesten, team uitjes, vrijgezellenfeesten  en uitjes voor bedrijven en verenigingen.

De Uitjesboerderij werd in 2020 overgenomen door een oud medewerker van Leekzicht en zijn compagnon.

Zorgboerderij Leekzicht

In 2019 werd de boerderij verder uitgebreid tot zorgboerderij. Van maandag tot en met vrijdag biedt Zorgboerderij Leekzicht kleinschalige dagbesteding aan voor volwassenen met een zorgvraag.

Aangenaam!

Wij zijn Teun en Joris, eigenaars van Uitjesboerderij Leekzicht.

Al sinds onze kleutertijd delen wij een passie voor sportieve activiteiten. Toen de vorige eigenaar de activiteitentak van Leekzicht ter overname bij Teun aanbood was de keuze dan ook snel gemaakt: dit is een leuke uitdaging voor ons samen! Teun werkte zelf 6 jaar lang bij Leekzicht en heeft in die tijd vele groepen begeleid.

Sinds 2020 werken wij, samen met onze instructeurs, enthousiast aan de verdere ontwikkeling van Uitjesboerderij Leekzicht.

Teun en Joris

Uitdaging