Selecteer een pagina

Boerenmeerkamp

Tijdens onze boerenmeerkamp ga je de strijd met elkaar aan tijdens leuke spellen waarvoor teamwork, tactiek maar ook individuele prestaties belangrijk zijn. De spellen zorgen voor een afwisselende activiteit en gegarandeerd veel lol! De boerenmeerkamp is leuk om te combineren met een van onze andere activiteiten zoals de koeiensurvival of WC borstel werpen.

De Boerenmeerkamp bestaat uit verschillende activiteiten, zoals:

  • Hooivork darten, darten in het groot met een hooivork op een mega hooistapel
  • Pieperschieten, probeer met de aardappel katapult zoveel mogelijk punten te schieten
  • Klompenloop, vijf medespelers op een skilat met klompen en lopen maar. Wie is er de snelste?
  • Kruiwagen race, werk met tweeën een parcours af met de kruiwagen, waarbij een speler in de kruiwagen zit en de ander deze rijdt. Extra hindernis: de persoon die rijdt is geblinddoekt!
  • Spenen vangen, vang de spenen van de koe. Hilarisch!
  • Touwtrekken.
  • Bigbag lopen, zaklopen maar dan in het groot.
  • Wandelende A.

De boerenmeerkamp is geschikt voor alle leeftijden!

 

Kies je groepssamenstelling

Ga de strijd aan, met en tegen elkaar!

Onze boerenmeerkamp is dé perfecte activiteit voor een familie uitje.
De verschillende onderdelen in de boerenmeerkamp vragen om goed teamwork, een doordachte tactiek en teamleden die er voor de volle 100% voor gaan.

De boerenmeerkamp is geschikt voor alle leeftijden!

Maak je familiedag compleet door een combinatie met een van onze andere activiteiten zoals de koeiensurvival of WC borstel werpen en een aanvullend arrangement zoals een geheel verzorgd buffet, barbecue of borrel.

Lol gegarandeerd!

Onze boerenmeerkamp is dé perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. De verschillende onderdelen in de boerenmeerkamp vragen om goed teamwork, een doordachte tactiek en teamleden die er voor de volle 100% voor gaan. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde trofee?

Maak je vrijgezellenfeest compleet door een combinatie met een van onze andere activiteiten zoals de koeiensurvival of WC borstel werpen en met een aanvullend arrangement zoals een georganiseerde borrel (héél belangrijk!) of een geheel verzorgd buffet of barbecue.
Zet je liever de vrijgezel aan het werk? Wij geven de bediening en de grill-skills graag aan hem/haar uit handen.

Lol gegarandeerd!

Onze boerenmeerkamp is dé perfecte activiteit voor een vriendenuitje. De verschillende onderdelen in de boerenmeerkamp vragen om goed teamwork, een doordachte tactiek en teamleden die er voor de volle 100% voor gaan. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde trofee?

Maak je vriendenuitje compleet door een combinatie met een van onze andere activiteiten zoals de koeiensurvival of WC borstel werpen en met een aanvullend arrangement zoals een georganiseerde borrel (héél belangrijk!) of een geheel verzorgd buffet of barbecue.

Ben jij sportief en hou je van een wedstrijdje? Dan is de boerenmeerkamp een leuke activiteit voor jouw kinderfeestje! Ga de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes en werk samen om de winnaar te worden van een leuke dag!

In teams wordt er een spannende stijd gestreden om de meeste punten te verzamelen over verschillende spellen. Dit gaat onder begeleidig van een van onze gezellige instructeurs. Een strijd met volop actie, waarbij veel gelachen kan worden om gekke activiteiten! 

De boerenmeerkamp is geschikt voor alle leeftijden!

Een kinderfeestje bij Uitjesboerderij Leekzicht is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Je zult verbaasd staan van de reactie van de kinderen op de dieren. Een wereld gaat voor ze open. Hartstikke spannend!
Het kinderfeestje afsluiten met lekkere frietjes? Ook dat is bij ons mogelijk.

Samen met je collega’s eens een andere uitdaging aangaan?

Heb jij ook zo’n collega die altijd opschept over zijn sportieve prestaties?
Bij ons kan hij/zij de daad bij het woord voegen.

 Tijdens onze boerenmeerkamp komen verschillende activiteiten voorbij.
Wie is het meest all-round en gaat naar huis met de felbegeerde trofee?

Op zoek naar een volledig verzorgde dag voor je bedrijfsuitje en extra bouwen aan teambuilding? De boerenmeerkamp is erg goed te combineren met onze koeiensurvival.

Na inspanning komt natuurlijk ontspanning. We maken jullie bedrijfsuitje graag compleet met een volledig verzorgd buffet, barbecue of borrel.

Samen met je team eens een andere uitdaging aangaan?

Tijdens onze boerenmeerkamp ga je met en tegen elkaar aan de slag tijdens verschillende activiteiten die vragen om teamwork en een goede tactiek. Natuurlijk maken ook individuele prestaties het verschil. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde trofee?

Op zoek naar een volledig verzorgde dag voor je team uitje en extra bouwen aan teambuilding?

De boerenmeerkamp is erg goed te combineren met onze koeiensurvival.

Na de activiteiten is het natuurlijk tijd voor ontspanning. Wij maken jullie team uitje graag compleet met bijvoorbeeld een buffet, een geheel verzorgde barbecue of een gezellige borrel.

Waarom boeren meerkamp?

Deze leuke en unieke activiteit zorgt geheid voor een leuke dag!

Tijdens de boerenmeerkamp ga je de strijd met en tegen elkaar aan. De unieke activiteiten zullen gegarandeerd voor een glimlach op ieders gezicht zorgen. 

 

  

Uitdaging