Activiteiten

overzicht

Een leuk en actief dagje uit op de boerderij

Een dagje uit bij Uitjesboerderij Leekzicht staat garant voor een dag waarover nog lang wordt nagepraat. Vele verschillende facetten komen aan bod tijdens onze activiteiten zoals teamwork, tactiek en individuele prestaties. Onze activiteiten zijn uitdagend voor iedereen op zijn/haar eigen niveau.
Onze activiteiten zijn daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familie uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, team uitje of een kinderfeestje.

Koeiensurvival

Uitjesboerderij Leekzicht biedt spannende groepsactiviteiten voor jong en oud. Boven in de stal, boven alle koeien, vind je onze survivalbaan. Hoog en droog wacht een leuk en uitdagend survival parcours op je. Heb je het survival parcours volbracht? Dan sluiten we af met een tokkelbaan van wel 200 meter lang!

Boerenmeerkamp

Tijdens onze boerenmeerkamp ga je de strijd met elkaar aan tijdens leuke spellen waarvoor teamwork, tactiek maar ook individuele prestaties belangrijk zijn. De spellen zorgen voor een afwisselende activiteit en gegarandeerd veel lol! De boerenmeerkamp is leuk om te combineren met een van onze andere activiteiten zoals de koeiensurvival of WC borstel werpen.
De Boerenmeerkamp bestaat uit verschillende activiteiten, zoals:
• Hooivork darten, darten in het groot met een hooivork op een gigantische hooistapel
• Pieperschieten, probeer met de aardappel katapult zover mogelijk punten te schieten
• Klompenloop, vijf medespelers op een skilat met klompen en lopen maar. Wie is er de snelste?
• Kruiwagen race, werk met tweeën een parcours af met de kruiwagen, waarbij een speler in de kruiwagen zit en de ander deze rijdt. Extra hindernis: de persoon die rijdt is geblinddoekt!
• Spenen vangen, vang de spenen van de koe. Hilarisch!
• Touwtrekken.
• Bigbag lopen, zaklopen maar dan in het groot.
• Wandelende A.
De boerenmeerkamp is geschikt voor alle leeftijden!
!

WC borstel werpen

Techniek, een goede hand-oog coördinatie maar vooral veel plezier. WC borstel werpen is een hilarische activiteit en geschikt voor werkelijk alle leeftijden. Het klinkt “rete simpel” maar het is lastiger dan het lijkt. Verdeeld over het hele terrein van de boerderij staan WC potten opgesteld voor dit bijzondere spel.
Het grote voordeel: iedereen is gelijk (we gaan er voor het gemak van uit dat er thuis niet met WC borstels gegooid wordt).
WC borstel werpen is een leuke aanvullende activiteit om te combineren met de koeiensurvival en/of boerenmeerkamp.

horeca arrangementen

Om uw uitje compleet te maken bieden we verschillende aanvullende arrangementen. We werken hiervoor samen met diverse lokale partijen en bieden graag een . De aanvullende arrangementen kunnen verzorgd worden op onze locatie of bij Hotel Café Hart van Bourdonck (op loopafstand van Uitjesboerderij Leekzicht).

COMBIDEAL

Het beste van alle activiteiten gecombineerd in een activiteit.

COMBIDEAL Boerenmeerkamp / koeiensurvival / WC borstelgooien

Kun jij niet kiezen en wil je het beste van alle activiteitencombineren in één leuke rollercoaster van activiteiten? Dan kies je natuurlijk voor deze combideal. Hierbij ga je in willekeurige volgorde wc borstelgooien, kies je je favoriete boerenmeerkamp onderdelen en ga je een rondje klimmen boven de koeien en de 200m kabelbaan af!

UITSTEKEND
34 recensies op
Deni Balog
Deni Balog
2022-03-15
Niels van den broek
Niels van den broek
2022-03-11
Rinske Meulendijks
Rinske Meulendijks
2021-11-25
Als je op zoek bent naar een leuke originele activiteit met bijv. de familie, dan is dit zeker een aanrader! Iedereen kan meedoen en ookal kun je door bijv. een blessure niet mee doen, dan is het bijna net zo leuk om vanaf de zijlijn te kijken!
Lees verder
Rob Cornelissen
Rob Cornelissen
2021-11-22
Erg leuke activiteit. Zowel het klimmen boven de koeien als de tokkelbaan is erg leuk, wel op tijd remmen bij de tokkelbaan.
Lees verder
Fred Wagter
Fred Wagter
2021-11-19
Superleuke en unieke ervaring! En een enorm leuke manier om mijn collega's op een wat andere manier te leren kennen.
Lees verder
Merijn Cornelissen
Merijn Cornelissen
2021-11-17
Leuke originele activiteit met goede begeleiding.
Lees verder
bart van lith
bart van lith
2021-11-16
remco middel
remco middel
2021-11-15
Een fantastische activiteit voor jong en oud. Een sportieve en leuke avond gehad , een totaal andere beleving boven de koeien.
Lees verder
Chrissy Van Aalst
Chrissy Van Aalst
2021-11-15
De koeiensurvival was superleuk, boven verwachting. De tokkelbaan is ook heel leuk om te doen. Goede en leuke begeleiding!
Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe lang duren de activiteiten

Een activiteit bij Uitjesboerderij Leekzicht duurt 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van het soort activiteit. Voor, na of tussen activiteiten in is er natuurlijk tijd voor een drankje of voor een geheel georganiseerd arrangement

Koeiensurvival en hoogtevrees

Ons survival parcours ligt op zo’n 2,5e meter boven de koeienstal. Natuurlijk is ons survival parcours volledig gecertificeerd en zit je stevig vast in een tuigje. Toch kan de hoogte soms wat afschrikken. Bij extreme hoogtevrees adviseren wij om te kiezen voor een andere activiteit.

wat moet ik doen als ik een blessure heb?

Voor onze activiteiten is enige fysieke inspanning nodig. Overleg bij zware blessures even met de instructeur of de activiteit geschikt is of neem voorafgaand even contact met ons op via activiteiten@leekzicht.nl

Is er een kledingvoorschrift?

Het liefste zien we je natuurlijk in werkoverall verschijnen ;). Gaat dat je iets te ver? Dan is makkelijk zittende kleding ook voldoende. Je gaat bij ons actief aan de slag dus iets wat prettig zit is mooi meegenomen. Verder adviseren we stevige schoenen (géén slippers!).
Heb je de boerenmeerkamp, WC-borstel werpen of de GPS wandelspeurtocht gereserveerd en wordt er slecht weer verwacht? Houdt er dan rekening mee dat je nat kunt worden.

Vanaf hoe oud/ vanaf hoe groot kun je deelnemen?

Bijna al onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en lengtes. Voor ons survivalparcours (koeiensurvival) geldt een minimale lichaamslengte van 1.30m. Onze instructeurs controleren hier op! Hoe vervelend het ook kan zijn; deelnemers kleiner dan 1.30m kunnen helaas niet deelnemen aan de koeiensurvival.  

Zijn de activiteiten voor jong en oud?

Iedereen kan aan onze activiteiten deelnemen. Sommige activiteiten, zoals de koeiensurvival, zijn wat intensiever. Al onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de koeiensurvival geldt in verband met regelgeving een minimale lichaamslengte van 1.30m.

Mijn kinderen kunnen niet mee doen aan de activiteit. Is er oppas?

Bijna al onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de koeiensurvival geldt een minimale lengte van 1.30m. De ervaring leert dat mensen op leeftijd de koeiensurvival soms liever overslaan en op de kleintjes passen. Te jonge kinderen krijgen van ons daarnaast een coachende rol aan de zijlijn van het survival parcours.

Kunnen we zo binnen lopen?

Dat gaat helaas niet. Al onze activiteiten zijn altijd onder begeleiding van een of meerdere instructeur(s) die uw groep de hele dag begeleiden. Indien u de locatie vooraf graag wil zien kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via activiteiten@leekzicht.nl.
Heb je een activiteit gereserveerd? Dan vragen wij je om maximaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

ik ben bang voor de koeien, doen ze iets?

Bij Uitjesboerderij Leekzicht vind je de vriendelijkste koeien die je kent. Ze staan natuurlijk in hun eigen stal en komen niet bij je in de buurt. Wil je ze toch wat beter leren kennen? Maak dan gerust eens een praatje met ze en aai ze over hun kop, dat vinden ze fijn.

Verbouwen jullie ook uien?

Nee, dat soort uitjes hebben we niet ;).   

Bekend van TV!

Onze koeien hebben al vaak mogen schitteren op het witte doek en hebben kennis gemaakt met diverse BN’ers. Heb jij ons al op TV gezien?

Uitdaging