Selecteer een pagina

 

Activiteiten

overzicht

Een leuk en actief dagje uit op de boerderij

Een dagje uit bij Uitjesboerderij Leekzicht staat garant voor een dag waarover nog lang wordt nagepraat. Vele verschillende facetten komen aan bod tijdens onze activiteiten zoals teamwork, tactiek en individuele prestaties. Onze activiteiten zijn uitdagend voor iedereen op zijn/haar eigen niveau.
Onze activiteiten zijn daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familie uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, team uitje of een kinderfeestje.

Koeiensurvival

Uitjesboerderij Leekzicht biedt spannende groepsactiviteiten voor jong en oud. Boven in de stal, boven alle koeien, vind je onze survivalbaan. Hoog en droog wacht een leuk en uitdagend survival parcours op je. Heb je het survival parcours volbracht? Dan sluiten we af met een tokkelbaan van wel 200 meter lang!

Boerenmeerkamp

Tijdens onze boerenmeerkamp ga je de strijd met elkaar aan tijdens leuke spellen waarvoor teamwork, tactiek maar ook individuele prestaties belangrijk zijn. De spellen zorgen voor een afwisselende activiteit en gegarandeerd veel lol! De boerenmeerkamp is leuk om te combineren met een van onze andere activiteiten zoals de koeiensurvival of WC borstel werpen.
De Boerenmeerkamp bestaat uit verschillende activiteiten, zoals:
• Hooivork darten, darten in het groot met een hooivork op een gigantische hooistapel
• Pieperschieten, probeer met de aardappel katapult zover mogelijk punten te schieten
• Klompenloop, vijf medespelers op een skilat met klompen en lopen maar. Wie is er de snelste?
• Kruiwagen race, werk met tweeën een parcours af met de kruiwagen, waarbij een speler in de kruiwagen zit en de ander deze rijdt. Extra hindernis: de persoon die rijdt is geblinddoekt!
• Spenen vangen, vang de spenen van de koe. Hilarisch!
• Touwtrekken.
• Bigbag lopen, zaklopen maar dan in het groot.
• Wandelende A.
De boerenmeerkamp is geschikt voor alle leeftijden!
!

WC borstel werpen

Techniek, een goede hand-oog coördinatie maar vooral veel plezier. WC borstel werpen is een hilarische activiteit en geschikt voor werkelijk alle leeftijden. Het klinkt “rete simpel” maar het is lastiger dan het lijkt. Verdeeld over het hele terrein van de boerderij staan WC potten opgesteld voor dit bijzondere spel.
Het grote voordeel: iedereen is gelijk (we gaan er voor het gemak van uit dat er thuis niet met WC borstels gegooid wordt).
WC borstel werpen is een leuke aanvullende activiteit om te combineren met de koeiensurvival en/of boerenmeerkamp.

horeca arrangementen

Om uw uitje compleet te maken bieden we verschillende aanvullende arrangementen. We werken hiervoor samen met diverse lokale partijen en bieden graag een . De aanvullende arrangementen kunnen verzorgd worden op onze locatie of bij Hotel Café Hart van Bourdonck (op loopafstand van Uitjesboerderij Leekzicht).

COMBIDEAL

Het beste van alle activiteiten gecombineerd in een activiteit.

COMBIDEAL Boerenmeerkamp / koeiensurvival / WC borstelgooien

Kun jij niet kiezen en wil je het beste van alle activiteitencombineren in één leuke rollercoaster van activiteiten? Dan kies je natuurlijk voor deze combideal. Hierbij ga je in willekeurige volgorde wc borstelgooien, kies je je favoriete boerenmeerkamp onderdelen en ga je een rondje klimmen boven de koeien en de 200m kabelbaan af!

UITSTEKEND
40 recensies op
Jowan hol
Jowan hol
2022-09-10
Rob Janssen
Rob Janssen
2022-07-28
Erg leuke activiteit gehad met de vriendengroep. Personeel is toegankelijk en vriendelijk. Hebben plezier in hun werk en stralen dat uit. Aparte ervaring maar zeker een aanrader
Lees verder
nel en bert Schraven
nel en bert Schraven
2022-06-12
Stephan van Heesch
Stephan van Heesch
2022-05-03
Leuke middag gehad op Uitjesboerderij Leekzicht voor oma's 85e verjaardag. Bij de koeiensurvival werd alles duidelijk uitgelegd en de middag verliep zoals afgesproken was. Na de activiteit zijn we gaan eten bij het Hart van Bourdonck, dit was ook geregeld via de Uitjesboerderij. Het eten was heerlijk en dat maakte het tot een perfecte dag.
Lees verder
Astrid van de Wijdeven
Astrid van de Wijdeven
2022-04-03
Onwijs leuk georganiseerd! Alles wordt goed uitgelegd wat de bedoeling is en hoe je hier het beste naar kan handelen. Hele leuke dag gehad met vriendinnen, een hele unieke ervaring! Echte aanrader voor vrienden, familie uitjes! Toegankelijk voor kleine en grotere groepen!
Lees verder
Marcel van Asseldonk
Marcel van Asseldonk
2022-03-26
Dit moet je meemaken, geweldig voor familie of bedrijfsuitje
Lees verder
Deni Balog
Deni Balog
2022-03-15
Niels van den broek
Niels van den broek
2022-03-11
Rinske Meulendijks
Rinske Meulendijks
2021-11-25
Als je op zoek bent naar een leuke originele activiteit met bijv. de familie, dan is dit zeker een aanrader! Iedereen kan meedoen en ookal kun je door bijv. een blessure niet mee doen, dan is het bijna net zo leuk om vanaf de zijlijn te kijken!
Lees verder

Veelgestelde vragen

Hoe lang duren de activiteiten

Een activiteit bij Uitjesboerderij Leekzicht duurt 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van het soort activiteit. Voor, na of tussen activiteiten in is er natuurlijk tijd voor een drankje of voor een geheel georganiseerd arrangement

Koeiensurvival en hoogtevrees

Ons survival parcours ligt op zo’n 2,5e meter boven de koeienstal. Natuurlijk is ons survival parcours volledig gecertificeerd en zit je stevig vast in een tuigje. Toch kan de hoogte soms wat afschrikken. Bij extreme hoogtevrees adviseren wij om te kiezen voor een andere activiteit.

wat moet ik doen als ik een blessure heb?

Voor onze activiteiten is enige fysieke inspanning nodig. Overleg bij zware blessures even met de instructeur of de activiteit geschikt is of neem voorafgaand even contact met ons op via activiteiten@leekzicht.nl

Is er een kledingvoorschrift?

Het liefste zien we je natuurlijk in werkoverall verschijnen ;). Gaat dat je iets te ver? Dan is makkelijk zittende kleding ook voldoende. Je gaat bij ons actief aan de slag dus iets wat prettig zit is mooi meegenomen. Verder adviseren we stevige schoenen (géén slippers!).
Heb je de boerenmeerkamp, WC-borstel werpen of de GPS wandelspeurtocht gereserveerd en wordt er slecht weer verwacht? Houdt er dan rekening mee dat je nat kunt worden.

Vanaf hoe oud/ vanaf hoe groot kun je deelnemen?

Bijna al onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden en lengtes. Voor ons survivalparcours (koeiensurvival) geldt een minimale lichaamslengte van 1.30m. Onze instructeurs controleren hier op! Hoe vervelend het ook kan zijn; deelnemers kleiner dan 1.30m kunnen helaas niet deelnemen aan de koeiensurvival.  

Zijn de activiteiten voor jong en oud?

Iedereen kan aan onze activiteiten deelnemen. Sommige activiteiten, zoals de koeiensurvival, zijn wat intensiever. Al onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de koeiensurvival geldt in verband met regelgeving een minimale lichaamslengte van 1.30m.

Mijn kinderen kunnen niet mee doen aan de activiteit. Is er oppas?

Bijna al onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. Voor de koeiensurvival geldt een minimale lengte van 1.30m. De ervaring leert dat mensen op leeftijd de koeiensurvival soms liever overslaan en op de kleintjes passen. Te jonge kinderen krijgen van ons daarnaast een coachende rol aan de zijlijn van het survival parcours.

Kunnen we zo binnen lopen?

Dat gaat helaas niet. Al onze activiteiten zijn altijd onder begeleiding van een of meerdere instructeur(s) die uw groep de hele dag begeleiden. Indien u de locatie vooraf graag wil zien kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via activiteiten@leekzicht.nl.
Heb je een activiteit gereserveerd? Dan vragen wij je om maximaal 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

ik ben bang voor de koeien, doen ze iets?

Bij Uitjesboerderij Leekzicht vind je de vriendelijkste koeien die je kent. Ze staan natuurlijk in hun eigen stal en komen niet bij je in de buurt. Wil je ze toch wat beter leren kennen? Maak dan gerust eens een praatje met ze en aai ze over hun kop, dat vinden ze fijn.

Verbouwen jullie ook uien?

Nee, dat soort uitjes hebben we niet ;).   

Bekend van TV!

Onze koeien hebben al vaak mogen schitteren op het witte doek en hebben kennis gemaakt met diverse BN’ers. Heb jij ons al op TV gezien?

Uitdaging